Eveniment

Doi paleți de bere, “cadou” pentru un motrean

Un bărbat de 40 de ani din Motru, care lucrează ca șofer în Timiș, a fost la un pas de închisoare. Acesta a descărcat marfă la Auchan și a profitat de neatenția unor angajați, care au lăsat în mașină doi paleți cu bere Bucegi. Și-a însușit-o, dar s-a ales cu dosar penal pentru furt.

Fapta s-a petrecut în iulie 2017, când motreanul a transportat mai multe baxuri cu băuturi alcoolice către magazinul Auchan Nord din Timișoara. A lăsat însă în mașină un număr de 504 de baxuri cu doze de bere marca „Bucegi” în valoare totală de 5.191,20 lei.

Inculpatul a recunoscut că cei doi paleți de bere Bucegi au rămas în autovehiculul pe care îl conducea, dar a susținut că nu a fost vina lui. El a văzut că în mașină au rămas doi paleți de bere, a întrebat reprezentanții magazinului, dar nu ar fi fost luat în seamă. A întrebat și la reprezentanță, unde i s-a spus că berea este cadou pentru el.

Martorii au declarat însă altceva, dar motreanul a scăpat doar cu avertisment, mai ales că a plătit prejudiciul. Decizia Judecătoriei Timișoara pronunțată pe 2 iulie 2021 nu este definitivă.

Vizualizări: 5,653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: