Eveniment

Doi gorjeni decedați în accident rutier lângă Lugoj

Un cuplu din Gorj, soț și soție, de 63, respectiv 60 de ani, pensionari din comuna Cătunele, au decedat vineri în urma unui tragic accident rutier produs în apropiere de Lugoj.

Cele două persoane din Gorj se îndreptau către Timișoara ude urmau să își viziteze copiii, stabiliți acolo. În accident au fost implicate și două tir-uri, șoferul, soția sa și șoferul unui tir fiind transportați la spital unde, din păcate, pentru cei doi gorjeni nu s-a mai putut face nimic.  

„Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a condus un autoturism pe DN 6 dinspre Caransebeș spre Lugoj, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un tir condus de un bărbat, de 44 de ani. În urma impactului, tirul a ieșit în afara părții carosabile, iar autoturismul a fost proiectat într-un alt tir care se deplasa în spatele autoturismului. Conducătorul auto, soția sa, de 60 de ani, și conducătorul tirului, un bărbat, de 44 de ani, au fost răniți și transportați la spital”, a transmis IPJ Timiș.

Conducătorului auto i s-au efectuat manevre de resuscitare la fața locului, după care a fost transportat la Spitalul din Lugoj, unde a decedat. 

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările și cauzele producerii accidentului precizând că a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Vizualizări: 13,176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: