Actualitate

Divizarea CEO, pe furiș. Sindicatele amenință cu proteste!

Liderii federațiilor sindicale din Complexul Energetic Oltenia amenință cu proteste, după ce au aflat din presă că s-au făcut primele demersuri în vederea divizării societății prin separarea activității miniere.

“Ținând cont de starea de tensiune și îngrijorare a salariaților, determinată de apariția în spațiul public a unor articole și a unor luări de poziție din partea unor persoane privind externalizarea unor activități din societate, precum și lipsa dumneavoastră de reacție pentru combaterea/confirmarea acestora, ne determină să acționăm în acest sens, prin declanșarea unor acțiuni de protest”, se arată într-un document transmis astăzi administrației CEO de federațiile sindicale.

În adresă, sindicatele le reamintesc celor din conducere ce obligații au atunci când recurg ca măsuri care au impact asupra lucrătorilor, consultarea cu partenerul social fiind obligatorie.

De intenția privind divizarea societății s-a aflat după ce administrația a postat pe site ordinea de zi a adunării generale a acționarilor din august, unde va fi discutată aprobarea demarării procedurilor în acest sens.

Vizualizări: 2,126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: