Actualitate

Cum vrea conducerea UM Sadu să scadă costurile

Administrația Uzinei Mecanice (UM) Sadu vrea să mai reducă din cheltuieli. În acest sens, a inițiat demersurile pentru cumpărarea unui sistem informatic ce va integra procesele economice din companie. 

Conducerea uzinei de armament și muniție de la Bumbești Jiu se așteaptă la o reducere semnificativă a cheltuielilor prin implementarea programului respectiv. ”Reducerea costurilor cu până la 15% - prin realizarea unui sistem informatic orientat pe identificarea și planificarea resurselor necesare (materiale, umane, financiare, etc.) în vederea satisfacerii cerințelor”, conform datelor din caietul de sarcini aferent achiziției. 

Pentru cumpărarea programului respectiv, UM Sadu a pus la bătaie 42.500 lei, fără TVA, din surse proprii, din care 2000 de lei au fost alocați pentru abonamentul anual și mentenanța programului. 

Sistemul informatic ar urma să pună la dispoziția conducerii uzinei o serie de rapoarte sau indicatori specifici, ”ceea ce va permite factorilor de decizie realizarea unor analize complexe și complete asupra îndeplinirii planului de afaceri”, mai scrie în document. 

UM Sadu primește oferte până în data de 15 decembrie, la registratura societății. Acestea vor fi deschise în aceeași zi. 

 

Vizualizări: 994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: