Ultima oră

Cultură de canabis, descoperită într-o pădure

Polițiștii din Dâmbovița au depistat în flagrant delict un bărbat, de 35 de ani, din Târgoviște, în timp ce efectua activități de întreținere a unei culturi outdoor de cannabis.

Bărbatul, în perioada aprilie - august 2023, ar fi achiziționat o cantitate importantă de semințe, ar fi înființat și întreținut o cultură, într-o zonă împădurită, din extravilanul unei comune, din județul Dâmbovița.

La fața locului, într-o zonă greu accesibilă, au fost descoperite și indisponibilizate 14 plante, cu dimensiuni între 1,40 și 2,70 de metri.

În urma controlului autovehiculului, au fost descoperite și ridicate o cantitate de cannabis, precum și alte mijloace de probă.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița unde, în baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 6 septembrie a.c., bănuitul a fost prezentat Tribunalului Dâmbovița, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

 

Vizualizări: 749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: