Social

CSM Târgu Jiu, la a treia victorie consecutivă 

CSM Târgu Jiu a încheiat anul cu o nouă victorie, după ce a dispus, în deplasare, de CSM Galaţi, scor 23-18, la pauză 14-9. Meciul a contat pentru etapa a-11-a din Liga Florilor. 

Aceasta a fost a treia victorie consecutivă pentru echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache, care încheie anul în prima jumătate a clasamentului, pe locul 7, o clasare excepţională pentru o echipă nou-promovată! ”Suntem bucuroși pentru tot ceea ce am realizat în această primă parte a campionatului, dar și pentru faptul că am reușit cu multă muncă să formăm o echipă despre care toată lumea handbalului vorbește foarte frumos”, a declarat la finalul meciului de la Galaţi, antrenorul Liviu Andrieş, citat de csmtargujiu.ro.

Susţinute din tribună de primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, de directorul clubului, Robert Bălăeţ, dar şi de coordonatorul secţiei de handbal, expertul sportiv Dan Ilieş, handbalistele lui Liviu Andrieş s-au impus fără probleme în disputa cu ultima clasată, CSM Galaţi, într-un meci pe care gruparea gorjeană l-a dominat de la un capăt la celălalt. 

Vizualizări: 965

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: