Eveniment

Cretini pe șosele. Ucis într-un accident produs intenționat!

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit nevinovat într-un accident provocat intenționat de doi șoferi de TIR, tată și fiu, în timpul unui conflict în trafic cu un al treilea șofer.

Tragedia s-a petrecut pe șoseaua care leagă Alexandria de București.

Cei trei șoferi implicați în accidentul mortal din Alexandria s-au șicanat în trafic, s-au înjurat prin stație, pentru ca în cele din urmă, conflictul să degenereze într-o tragedie.

Cele două camioane, conduse de tată și fiu, au prins duba la mijloc până ce au strivit-o pe partea dreaptă, unde se afla pasagerul care a și murit în cele din urmă, nevinovat.

”A mea (n.r. - duba strivită) e limitată la 90 de km/oră și colegul din spate a început să mă înjure prin stație. Te răstorn, așa mi-a zis prin stație, și a început să mă înjure. Spontan a fost. Colegul lui a frânat brusc, eu am tras de volan că erau mașini și am intrat cu partea dreaptă (...) A frânat brusc, fără motiv, vă spun sincer”, a povestit șoferul dubei pentru presa locală.

Șoferii au continuat scandalul chiar și de față cu polițiștii care au reușit să calmeze spiritele cu greu.

”E poliția aici, că te jucam în picioare”, a fost replica șoferului dubei față de unul dintre șoferii care că ar fi provocat intenționat accidentul soldat cu moartea unui om.

Cei doi s-au încăierat pe câmp, de față cu oamenii legii, iar unul dintre polițiști a avut nevoie de îngrjiri medicale după ce a fost rănit la un ochi, posibil cu substanță din spray lacrimogen.

Fiul șoferului de TIR agresat de conducătorul auto al dubei a încercat să intervină, dar a fost, la rândul lui, lovit.

Bărbatul de 60 de ani, rănit grav, a fost declarat decedat după ce medicii au încercat să-l resusciteze la locul accidentului.

 

Vizualizări: 6,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: