Eveniment

Copil fugit de acasă după ce a spart un televizor

Un băiat de 8 ani, care plecase de acasă, de teamă că ar fi putut fi pedepsit pentru că a spart un televizor, a fost găsit de doi jandarmi din Craiova, într-o fabrică dezafectată aflată nu departe de locuința familiei.

„Seara trecută, în jurul orei 19.30, Cătălin și Mihai, colegii noștri de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, au fost solicitați să intervină în urma unui apel prin care se anunța dispariția unui copil minor. Florin, un băiat de 8 ani, plecase de acasă după ce, din întâmplare, spărsese un televizor. Era speriat și de teamă că ar putea fi pedepsit pentru asta, fugise de acasă. Mai bine de 3 ore a fost căutat de părinți, fără ca aceștia să-l găsească.  Ajunşi la casa lui Florin, colegii noştri l-au întrebat pe fratele mai mare al băiatului care sunt locurile în care copilul se joacă de obicei. Printre multe zone în care fusese deja căutat, le-a arătat şi o fabrică dezafectată, din apropierea case”, a anunțat joi, 9 martie, Jandarmeria Română.

Cei doi jandarmi au ajuns în clădirea respectivă și, căutând în incintă la lumina lanternelor, l-au găsit pe băiat. Era speriat și i se făcuse și frig, mai ales că se lăsase seara, iar copilul avea în picioare doar o pereche de papuci. 

Jandarmii l-au dus pe băiat acasă. „Cătălin și Mihai au reușit să îl aducă acasă, în siguranță, pe Florin, unde au discutat cu părinții acestuia și i-au sfătuit să aibă răbdare cu el și să discute împreună despre această întâmplare”, au mai transmis reprezentanții Jandarmeriei.

 

Vizualizări: 1,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: