Eveniment

Condamnat pentru complicitate la trafic de minori

Un gorjean a fost condamnat zilele trecute la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la trafic de minori.

Acesta a închiriat unui prieten, cu ziua, un apartament pe care bunica lui îl avea în Craiova. Procurorii au demonstrat în instanță că acesta a știut că apartamentul era închiriat pentru activități de prostituție, mai ales că anunțurile publicate pe publi24 erau de pe contul lui de mail.

“Referitor la inculpatul ##, în sarcina acestuia se reține ajutorul dat martorului ## în exploatarea persoanei vătămate ##, atât prin închirierea unui imobil unde aceasta urma să desfășoare activitatea de prostituție, cât și prin punerea la dispoziție a adresei de e-mail ce a fost folosită pentru configurarea contului necesar recrutării clienților. În cursul judecății, inculpatul, prin înscris autentic a recunoscut infracțiunea pentru care a fost trimis în judecată și a solicitat ca judecata să se facă în baza probelor administrate în cursul urmăririi penale”, se arată în documentul de la Tribunalul Dolj.

Sentința din 16 iunie nu este definitivă.

 

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: