Actualitate

Concursuri la IPJ Gorj cu încadrare din sursă externă

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj a scos la concurs cinci posturi vacante de ajutor șef de post. Recrutarea se face prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale. 

 

Acestea sunt disponibile pentru posturile de poliție Văgiulești, Slivilești, Crușeț, Alimpești și Padeș. ”Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, urmând ca repartizarea pe locuri a candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute”, se arată în anunțul de concurs.

 

În ceea ce privește condițiile de participare la concurs, candidații trebuie să aibă studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei când a intervenit reabilitarea. De asemenea, trebuie să nu aibă tatuaje ori elemente ornamentale, de orice natură, aplicate, inserate sau implantate pe/în corp, neacoperite de vestimentație, în ţinuta de vară. O altă cerință este să aibă permis de conducere categoria B.

 

Persoanele interesate pot să se înscrie la concurs până în data de 12 iulie, online, la adresa de e-mail [email protected]. Concursul va consta într-o probă de evaluare a performanței fizice și o probă scrisă, care va consta în rezolvarea unui test-grilă. Această ultimă probă a fost programată pentru data de 3 septembrie. 

 

La concurs a fost scos și un post de ofițer de poliție specialitatea „siguranță școlară-psiholog” din cadrul IPJ Gorj, tot prin încadrare directă, din sursă externă.  Candidații trebuie să dețină atestat de psiholog cu drept de liberă practică în specialitatea psihologie aplicată în domeniul securității naționale, eliberat de Colegiul Psihologilor din România. Și în acest caz, înscrierea la concurs se poate face până în data de 12 iulie. 

 

Vizualizări: 3,809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: