Social

Concurs pentru șefia teatrului din Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu organizează un concurs de proiecte de management pentru ocuparea funcție de manager al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din municipiu. În prezent, postul de manager al unității culturale este ocupat de Cosmin Brehuță. 

Candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare în domeniul științe sociale sau științe umaniste și arte, să aibă studii universitare de master în domeniu administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției de manager. De asemenea, trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani, dar și pregătire sau experiență în management. 

Cei interesați pot depune dosarele de înscriere la concurs și proiectele de management până în data de 16 august, ora 16.00, la sediul primăriei. Proiectele de management trebuie să vizeze o perioadă de 5 ani, începând cu data de 1 noiembrie, și trebuie să conțină punctele de vedere ale candidaților asupra evoluției și dezvoltării teatrului târgujian. 

Analiza proiectelor de management va avea loc până în data de 30 august, urmând ca susținerea acestora de către candidați, în cadrul unui interviu, să aibă loc cel târziu în data 7 septembrie. 

Vizualizări: 763

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: