Social

Comuna Constantinei Diță va avea sală de sport

Sala de sport din Turburea prinde contur. Scheletul metalic a fost realizat, urmând a fi puse panourile din care sunt făcuți pereții.

Primarul Ion Bîrcă a spus că este cu plățile la zi față de constructor, dar probleme apar, pentru că firmele nu mai au forță de muncă, au lucrări în mai multe părți și mută oamenii dintr-o parte în alta.

Sala de sport va avea o capacitate de 102 locuri, cabine de schimb, dușuri, dar și alte dotări necesare. Aceasta este construită pe fostul teren de fotbal din localitate. Primarul spune că s-a ales această locație pentru că este spațiu suficient și pentru construirea în viitor a unui bazin de înot, așa cum au prevăzut autoritățile locale.

Construcția la sala de sport a început în această primăvară. La nivelul comunei mai există un teren de sport multifuncțional în satul Poiana.

Sala costă în jur de șase milioane de lei. Primarul din Turburea este un susținător al sportului, mai ales a grupelor de copii. Cea mai cunoscută sportivă din localitate este Constantina Diță, specializată în maraton și semimaraton. La Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing a câștigat medalia de aur la proba de maraton, reprezentând România.

Vizualizări: 1,351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: