Social

Complex sportiv cu nocturnă într-o comună din Gorj

Comuna gorjeană Crasna va avea în mai puțin de un an un complex sportiv modern pentru tinerii din localitate. Investiția de 800.000 de euro va începe în câteva zile, termenul de finalizare a lucrării fiind de 12 luni. Autoritățile locale cred că baza sportivă va putea fi dată în folosință mai devreme, chiar din toamnă.

Investiția este realizată prin Compania Națională de Investiții și se ridică la aproximativ 800.000 de euro. Primăria din Crasna va asigura o cofinanțare de 10%. 

Complexul sportiv va fi realizat în satul Crasna, chiar lângă centrul de asistență socială și căminul cultural. ”Va fi un complex sportiv modern și multifuncțional. Terenul va avea gazon sintetic dotat cu nocturnă și va fi folosit pentru oină, minifotbal și tenis de câmp. Este și un teren acoperit, pentru baschet, volei și handbal. Complexul este dotat cu tribune, vestiare cu dușuri, toalete și va fi încălzit”, a declarat viceprimarul Gheorghe Sanda.

Terenul pe care se amenajează complexul sportiv are o suprafață totală de 3.370 de metri pătrați. Vor fi realizate două terenuri de joc, o tribună pentru spectatori și vestiare cu grup social pentru persoane cu dizabilități.

Unul dintre terenuri va fi amenajat cu gazon sintetic, pentru handbal și minifotbal, iar cel cu tartan va fi pentru practicarea de sporturi precum volei, baschet sau tenis de câmp. Ambele terenuri de joc vor fi împrejmuite și vor avea instalații de tip nocturnă.

 

Nu este singura investiție pe care o au în plan autoritățile locale din Crasna. O sală de sport cu o capacitate de 180 de locuri, care va fi realizată în satul Radoși, este în procedura de licitație.

Vizualizări: 1,403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: