Social

Cinci angajări temporare la Primăria Rovinari

Primăria Orașului Rovinari a scos la concurs cinci posturi în cadrul echipei de implementare a proiectului „Bunicii comunității – Rovinari”, după cum urmează: expert implementare, coordonator de personal de specialitate, expert grup-țintă, expert comunicare/ promovare, animator socioeducativ.

Pentru postul de expert implementare sunt următoarele cerințe: studii universitare de licență, experiență generală în muncă - 2 ani, experiență specifică în coordonarea de activități și cunoașterea mecanismului de implementare a proiectelor finanțate din fonduri europene de cel puțin 1 an.

Coordonatorul de personal de specialitate trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul psihologie, asistență socială și sociologie, experiență generală în muncă de minimum 3 ani, experiență specifică în domeniul serviciilor sociale: minimum 2 ani.

Expertul în comunicare/ promovare va avea studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, experiență generală în muncă de minimum 2 ani; experiență specifică în publicitate/ comunicare/ PR de minimum 1 an.

Pentru expert grup țintă se cer: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, experiență generală în muncă de minimum 3 ani, experiență specifică în domeniul resurselor umane sau activități sociale: minimum 1 an.

Pentru postul de animator socioeducativ se impun studii medii, experiență generală în muncă de minimum 3 ani, experiență specifică în organizarea de activități interactive, sportive, educative, destinate unui public specific – 1 an.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 26 august, iar concursul va fi pe 6 și 9 septembrie.

Vizualizări: 2,575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: