Actualitate

Cere reducerea numărului de sindicaliști de la CEO

Primarul comunei Turburea, Ion Bârcă, a găsit soluția pentru lipsa de personal cu care se confruntă Complexul Energetic Oltenia. Alesul local e de părere că, cei care își desfășoară activitatea la birouri, ar trebui să meargă să lucreze în producție.

În ultimele săptămâni, Complexul Energetic Oltenia a fost nevoie să angajeze mai mulți pensionari care au părăsit compania pentru a suplini lipsa de personal din termocentrale.

O altă problemă semnalată de Bârcă se referă la liderii de sindicat, despre care spune că au afaceri cu compania. „Cei de la birouri trebuie înjumătățiți și trecuți în producție sau să le ofere altă variantă dacă nu le convine. O să sufere cei din TESA pentru că sunt prea mulți, o să sufere liderii de sindicat care au câte 10 inși pe care îi țin în spate și afaceri ieșite din comun. Trebuie pus piciorul în prag la CEO!”, a declarat primarul comunei Turburea, Ion Bârcă.

În ultimele săptămâni, Complexul Energetic Oltenia a angajat 47 de pensionari în termocentralele Turceni și Rovinari. Situația nu este roz nici în cariere, acolo unde, de asemenea, ar mai trebui făcute angajări.

 

Vizualizări: 2,549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: