Actualitate

Cele trei ”genii” din CE Oltenia au susținut și interviul final!

Cele trei persoane care au susținut și interviul preliminar pentru a ocupa un post în Directoratul Complexului Energetic Oltenia trecând și de ultima fază a etapei de selecție, după cum ne-au relatat unele surse. Dan Plaveti, Cosmin Trufelea și Ion Bălășoiu au fost evaluați pentru ultima dată de specialiștii psihologi și psihoterapeuți de la firma ARC Consulting din Cluj și au corespuns exigențelor examinatorilor.

Doi dintre ei nu se simt însă confortabil, chiar dacă și-au asigurat mandatele pentru câțiva ani în fruntea companiei energetice pentru că, există suspiciuni asupra acestei selecții. Mai exact, contractul pentru firma care s-a ocupat de selectarea noilor membri a fost semnat de doi dintre directorii care au și fost aleși de societatea respectivă să conducă CE Oltenia.

Acest lucru, dar și modul în care s-a desfășurat primul interviu i-a nemulțumit pe mulți dintre cei 35 de aplicanți pentru un post în bord-ul CEO, iar unii dintre ei au făcut plângeri la diferite instituții. Ba mai mult decât atât, există informații potrivit cărora și organele abilitate au început o serie de verificări vizavi de această selecție.

Firma din Cluj a fost remunerată cu aproximativ 250 de mii de lei pentru a selecta cinci viitori directori în cadrul Complexului Energetic Oltenia, însă nu a reușit să selecteze decât trei

.

Vizualizări: 4,313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: