Social

Câți angajați va avea supermarketul Penny ce va fi deschis la Tismana 

Cinci milioane de lei vor fi investiți la Tismana pentru deschiderea unui magazin Penny. Acesta va fi amenajat în intravilanul orașului, pe un teren de peste 9100 mp. 

Conform planului investitorului, care încearcă în această perioadă să obțină avizele necesare, proiectul se va derula până în luna februarie 2024. Magazinul va beneficia de o parcare pavată cu 86 locuri de parcare din care 4 locuri vor fi rezervate persoanelor cu dizabilități locmotorii.


”Profilul investiției constă în amplasarea unei construcţii cu funcţiunea de magazin pentru desfacerea mărfurilor alimentare şi nealimentare de uz casnic. Scopul investiţiei este acela de a asigura deservirea populaţiei rezidente în localitate cu produse de primă necesitate în condiţii de calitate sporite, precum şi acela de a salubriza şi îmbunătăţi considerabil aspectul urbanistic al zonei”, scrie în memoriul de prezentare depus la Agenția pentru Protecția Mediului Gorj în vederea obținerii acordului de mediu. 

Magazinul de tip supermarket va avea o suprafață construită de circa 1400mp. Pentru amenajarea acestuia va fi mobilizată o echipă de aproximativ 20 de lucrători, care vor opera utilaje. 

Supermarketul Penny va funcționa de luni până sâmbătă între orele 9.00-21:00, iar duminica până la ora 17:00. În ceea ce privește personalul care va deservi magazinul, vor fi maximum 15 persoane pe tură.

 

Vizualizări: 2,386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: