Ultima oră

Câte gunoaie s-au strâns la Rânca 

Un munte de gunoaie! Atât au strâns voluntarii care au participat la acțiunea de ecologizare organizată în ultimele trei zile în stațiunea Rânca. Au umplut zeci de saci, o cantitate record de gunoaie adunate din pădure ori de pe marginea drumului. 

 

Zeci de voluntari și-au sacrificat un weekend ca să adune deșeurile abandonate în mijlocul naturii. Au găsit saltele, sticle, doze, ambalaje, materiale de construcții, un frigider, un televizor și un cuptor. Toate aruncate la voia întâmplării. 

 

Printre voluntari, au fost și copii de nici 7 ani. "Rezultatele acțiunii de ecologizare din acest weekend, de la Rânca! Suntem extrem de bucuroși pentru ce am putut să realizăm in aceste trei zile. A fost poate, cea mai reușită și eficientă acțiune de până acum. Ca niciodată, am fost atât de mulți și uniți , iar rezultatul se vede! Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și fără de care ar fi fost infinit mai greu poate chiar imposibil. Abia așteptăm să continuăm de unde am rămas, pentru a elibera pădurile Râncii de urâțenia umană. Mulțumim Complex Veverița Rânca pentru cazarea impecabilă, masa delicioasă și focul de tabăra de sâmbătă seara", a transmis Dana Oniga, cea care organizează în fiecare sezon astfel de acțiuni în zona Rânca.

Vizualizări: 463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: