Politică

Candidatul „trecător” prin Târgu Jiu. „A candidat și s-a întors iar după patru ani”

A candidat acum patru ani, a prins un post călduț la București, s-a mutat în capitală și acum vrea iar voturile târgujienilor. E situația în care se regăsește prefectul de Gorj care e și candidat al PNL pentru Primăria Târgu Jiu, dar asta nu-l grăbește să-și dea demisia din fruntea Prefecturii, așa cum ar fi moral, ci continuă să facă jocuri electorale din această funcție și ține cu dinții de scaunul de prefect. A anunțat că-și va da demisia, dar nu a spus când.

 

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, l-a descris pe Iulian Popescu drept „un trecător prin Târgu Jiu”.

 

“Îmi doresc cât mai mulți contracandidați ca să le oferim cetățenilor din municipiul Târgu Jiu posibilitatea să aleagă, să aibă diverse opțiuni. Sunt oameni care sunt trecători prin Târgu Jiu. Au venit, candidează acum și ne mai vedem peste patru ani. Avem acest exemplu al domnului Iulian Popescu. A fost în 2020, a luat un număr de voturi pe spatele organizațiilor locale, a plecat la București și s-a întors după patru ani, și-a adus aminte că e târgujian”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

 

Romanescu a comentat și principala temă de campanie a prefectului: gunoaiele din Târgu Jiu. Asta deși, în realitate, altele sunt problemele reale ale orașului, iar prefectul s-ar putea implica dacă n-ar fi atât de prins în proiecte electorale.

 

„Văd că se ține mai mult de gunoaie decât de ce trebuie să se țină. Mi-ar plăcea să-l văd mergând la București să discute despre anumite obiective, să discute la Ministerul Energiei despre viitorul Complexului Energetic Oltenia. E reprezentantul Guvernului în teritoriu și cred că acestea sunt problemele reale ale municipiului nostru”, a mai punctat edilul.

Vizualizări: 1,495

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: