Eveniment

Băut la volan pe o stradă din Motru

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat în trafic un tânăr de 32 de ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism strada pe Calea Tismanei, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Gorj.

La finele săptămânii trecut au mai rămas fără permis din cauza băuturii șoferi din Târgu Jiu, Craiova sau Târgu Cărbunești.

Chiar și un tânăr domiciliat în Germania a rămas fără permis în Gorj. “Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au oprit în trafic, pe DN 66 Broșteni, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, domiciliat în Germania, iar în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a comunicat Poliția.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 5,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: