Ultima oră

Bătrân de 83 de ani, salvat de un câine polițist

Un bărbat de 83 de ani din comuna gorjeană Bălești a fost salvat astăzi cu ajutorul unui câine polițist. Bătrânul a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

“S-a dispus constituirea punctului de comandă la nivelul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, bărbatul fiind pus în urmărire. La scurt timp, au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali, care au participat la căutarea acestuia”, a transmis IPJ Gorj.

La căutări a participat și VAS, câinele de prelucrare urme de miros uman, împreună cu agentul șef de poliție Eugen Băleanu, din cadrul Serviciului Criminalistic, reușind să îl identifice la scurt timp de la sesizare pe bătrân. 

Acesta se afla la o distanță de 2,5 kilometri de locuință, într-o zonă cu vegetație densă situată în Lunca Ceaurului, nefiind victima sau autorul vreunei infracțiuni, fiind ulterior încredințat familiei.

”Încă o dată, Vas, împreună cu instructorul său, agent șef de poliție – Băleanu Eugen, au răspuns prezent apelului făcut de cetățeni, demonstrând că munca în echipă întotdeauna va da rezultate”, a comunicat IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: