Social

Baschetbaliștii lui Adrian Roșu vor victoria la București

Duminică, 10 decembrie, ora 18.00: Agronomia București – CSM Târgu Jiu2

CSM Târgu Jiu 2, care evoluează în Liga 1 de baschet masculin, se va deplasa la București, pentru meciul cu CS Agronomia, în ultima etapa a turului din Grupa A. Meciul, contează pentru etapa a 9-a, și se va disputa duminică, 10 decembrie, de la ora 18.00. 

În Sala Agronomia din București se anunță un meci echilibrat între ocupanta locului 2, Agronomia București, și ocupanta locului 3, CSM Târgu Jiu 2. Bucureștenii au 14 puncte, după 6 victorii și două eșecuri, în timp ce gorjenii au 12 puncte, după ce au înregistrat 4 victorii și tot atâtea înfrângeri. Echipa lui Adrian Roșu merge la București cu gândul de a câștiga partida. Băieții noștriivor să pună capăt seriei de rezultate negative înregistrate în ultimele etape și să încheie turul de campionat cu un bilanț pozitiv. 

Adrian Roșu, antrenor CSM Târgu Jiu2: ”Meciul cu Agronomia vine cu multe obiective de punctat. În primul rând cel de a lupta pe teren. Este ultima etapă din tur și trebuie să ne reluăm adevărata față. În ultimele meciuri nu am fost noi. Am avut o discuție importantă cu băieții și sper ca în acest meci să demonstreze din nou de ceea ce sunt capabili. Orice meci este greu dacă ți-l faci greu. Este atât de simplu. Eu cred că putem juca împotriva oricărei echipe din grupa noastră. Este vorba de concentrare și implicare. Eu cred că băieții au înțeles acest mesaj și că vor executa planul de joc, implicați și cu dăruire. În al doilea rând meciul este unul prielnic pentru a încheia turul cu un bilanț pozitiv, dar și pentru a ne relua trendul ascendent pe care l-am prestat la începutul sezonului”.

 

Vizualizări: 473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: