Eveniment

Bărbat înjunghiat de fratele iubitei

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce l-a înjunghiat pe un altul, evenimentul având loc în judeţul Hunedoara.

Anchetatorii au stabilit că scandalul dintre cei doi a pornit de la relaţia victimei cu sora agresorului, anunță news.ro.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este urmărit penal pentru tentativă de omor.

“Din cercetările efectuate în cauză rezultă că, în data de 10.06.2023, în jurul orei 18:55, în timp ce se aflau la un imobil din satul Orăştioara de Sus (judeţul Hunedoara), pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict spontan între persoana vătămată M.S.Y. şi inculpatul N.S.C, legat de relaţia persoanei vătămate şi sora inculpatului, în cadrul căruia, iniţial, cei doi s-au prins cu mâinile de gât, apoi inculpatul N.S.C. a luat un cuţit cu lama de 10 centimetri cu care a înjunghiat pe persoana vătămată M.S.V. în zona abdominală, pricinuindu-i leziuni grave, constând în plagă înjunghiată abdominală cu evisceraţie intestinală, ce au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate şi necesită pentru vindecare 25-30 zile de îngrijiri medicale”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Hunedoara, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

 

Vizualizări: 1,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: