Diaspora

Bărbat împușcat mortal de propriul câine

Un accident bizar a avut loc în Kansas, acolo unde un bărbat a fost găsit mort în mașina sa, împreună cu câinele, iar anchetatorii au ajuns la concluzia că a fost ucis de propriul câine, după ce animalul a călcat pe trăgaciul armei.

Bărbatul se afla la vânătoare, iar animalul a călcat pe arma lăsată în mașină. S-a dedus acest lucru pentru că s-a găsit cartușul la fața locului, după cum a informat  Daily Mail. 

Un incident similar a mai avut loc în SUA cu mult timp în urmă dar era vorba de o armă cu alice iar rănirea a fost gravă, dar nu mortală. Atunci, un bărbat din Utah a ieșit la vânătoare de rațe pe un lac din apropierea orașului în care locuia. La întoarcere și-a lăsat arma sprijinită pe marginea bărcii cu care fusese pe lac iar câinele a calcat pe ea, moment în care a declanșat focul și alicele l-au rănit în partea dorsală având nevoie de spitalizare pentru a fi extrase.

Aceste cazuri în care oamenii sunt împușcați accidental de animale sunt foarte rare. În luna noiembrie a anului trecut un bărbat din Turcia a murit însă într-un incident similar.

Vizualizări: 1,855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: