Social

Banii unui cerșetor ajung la bugetul local. Val de înjurături!

Unii nu au deloc simțul penibilului. Primăria Arad s-a lăudat pe pagina de facebook cu faptul că 113 lei, bani confiscați de la un cerșetor, au ajuns la bugetul local. Primăria s-a ales, pe lângă bani, și cu vreo două mii de înjurături. Iată câteva dintre ele:

„Bravo, Primăria Municipiului Arad! Mai josnic nu se putea. Dacă aţi face la fel cu tunurile prietenilor politici care pun toată ziua borduri şi toaletează copaci până la moarte poate ne-am întoarce cu toţii acasă. Niciun pic de umanitate şi sprijin pentru comunitate”.

„Să vă fie ruşine că hărţuiţi oamenii cu puţine posibilităţi şi furaţi bani de la ei, în loc să îi ajutaţi”.

„Oribilă atitudine! A lovi în cei mai săraci nu e motiv de mândrie. La măsuri v-aţi gândit pentru ei? De ce le furaţi banii?”

„Aveţi voie să luaţi banii unui cerşetor? Sunt bani daţi de către alţi oameni care nu i-au dat cu gândul că vor ajunge în burţile grăsane ale lucrătorilor publici!”

„Fi-mi-ar scârbă de acţiunile şi politicile voastre pline de ură şi cruzime şi lipsite de orice urmă de compasiune sau de înţelegere a problemelor sistemice”.

„De unde ştiţi că ăia nu erau banii lui? Sau măcar o parte. Care sunt dovezile?”

„Doamne fereşte!!!! Mare mafiot.... felicitări!!!”

„Bravo! foarte bine aţi făcut! Acum aveţi bani la protocol pt covrigei la şedinţele de dimineaţă! Chiar aşa de mare a ajuns corupţia în Arad încât nu vă mai puteţi atinge de nimeni în afară de cerşetori...?”

„În alte ţări, primăriile se ocupă şi să-i ajute pe cei mai săraci (de exemplu, prin locuinţe sociale). La noi, primăria fură bani de la cerşetori”.

„Suntem în 2021 şi lumea încă nu ştie că primăriile din fiecare oraş din ţară oferă cazare şi 3 mese calde pe zi oamenilor străzii cu condiţia ca aceştia să MUNCEASCĂ pentru primărie. Nu, nu să meargă la mină, ci să facă curăţenie prin oraş, să dea cu mătura, cu grebla, etc. Adică să facă exact ce ar fi normal să facă şi asistaţii sociali. Cerşetorii mănâncă şi dorm pe banii noştri, iar apoi se întorc în stradă ca să mai facă un ban pentru băutura, ţigările şi jocurile de noroc care i-au adus în situaţia în care sunt”.

Vizualizări: 855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: