Social

Au pus gând rău celor care încalcă legea. Traficul rutier din comună, monitorizat video 

Un sistem de monitorizare video a traficului rutier și pentru siguranța cetățeanului, cu circuit închis, va fi implementat la nivelul localității gorjene Crușeț. Conform hotărârii Consiliului Local, demersul are ca scop descurajarea celor care vor să comită fărădelegi pe raza comunei, dar și prinderea celor care calcă strâmb. 

Colectarea, înregistrarea și stocarea imaginilor vor fi realizate prin compartimentul de Poliției Locală. În nota conceptuală aferentă hotărârii aleșilor locali se arată că ”lipsa unui sistem de supraveghere pe străzile principale din comuna Crușeț conduce la întâmpinarea unor dificultăți în identificarea persoanelor care transportă și depozitează deșeuri la marginea localităților, pe malurile cursurilor de apă, precum și pe marginea drumurilor publice. Totodată, sunt întâmpinate dificultăți în identificarea unor persoane care comit fapte antisociale pe drumurile publice”. 

Sistemul va cuprinde 26 de puncte cheie din localitate unde va fi amplasată câte o cameră. Vizate sunt principalele intersecții, sediile unor instituții și școli, dar și zonele unde există anumite obiective de interes local. Investiția ar urma să fie realizată cu încadrarea în suma de 50.000 lei, fără TVA. 

Vizualizări: 818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: