Social

Au mutat cârciuma-n drum

Polițiștii locali din Târgu Jiu au identificat în primele trei săptămâni ale anului nu mai puțin de 28 de persoane care consumau băuturi băuturi alcoolice în parcuri, locuri de joacă sau alte locuri publice.

Cei care au mutat cârciuma-n drum au fost găsiți în Parcul Lido, str. Nicolae Titulescu, str. Castanilor, Aleea Plopilor, Str. Lt. Col. D-tru Petrescu, str. Oltețului, Parcul Coloana Infinitului. Cu toții au fost amendați.

Cinci persoane au fost amendate pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferare de injurii, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să lezeze indignarea cetățenilor.

Potrivit Poliției Locale Târgu Jiu, au fost aplicate și două sancțiuni contravenționale în valoare de 1000 lei, pentru “atragerea de persoane, sub orice formă, pe străzi sau în alte locuri publice, în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale”.

În total au fost aplicate 49 de sancțiuni în valoare de 15.800 de lei. “Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică acționează permanent pe raza municipiului Târgu Jiu pentru menținerea ordinii publice în imediata apropiere a unităților de învățământ, în zonele comerciale și de agrement, în parcuri, piețe, precum și în alte locuri publice, stabilite prin Planul de ordine și siguranță publică”, a comunicat Poliția Locală Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: