La modă

Aplicația Stailer - Află și tu cum este să te programezi online la saloane de hair&beauty

Câte aplicații nu găsim pe Google Play, App Store sau App Gallery. De la aplicații pentru relaxare și dezvoltare a creierului, jocuri, aplicații educative, planificatoare, aplicații cu mâncăruri, cu învățarea limbilor sau cu meditații și exerciții fizice, practic mai multe decât îți poți imagina. 

 

Desigur, fiecare își instalează fix ce are nevoie. Nu oricine adoră să facă exerciții fizice, preferă să le facă butonând telecomanda. La fel cum nu oricine are nevoie de rețete, mai degrabă își comandă. Însă, cu singuranta o aplicație este utilă pentru toată lumea, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Aplicatia Stailer te ajută să găsești și să te programezi la un salon de hair & beauty în maxim 5 minute. Este 100% gratuită și poate fi folosită de oricine. Iată mai jos cum o instalezi și ce beneficii ai.

 

Aplicația Stailer - agenda ta de programări

 

Aceasta aplicație va deveni propria ta agendă unde ai programările organizate. Pași de urmat:

 

● Intri în unul din cele 3 magazine și cauți aplicația Stailer

● După ce o instalezi îți creezi un cont de client sau te conectezi cu pagina de Facebook.

● Apoi începi să-ți faci programări, câte dorești. Pe homepage ai filtre de căutare și anume orașul, genul, serviciul dorit, data și ora. Vei primi mai apoi lista cu locurile disponibile exact când îți dorești.

● Vizualizezi la fiecare salon în parte informații ce te interesează. Poți vedea poze, prețuri, recenzii, durata unui serviciu și locația salonului. 

● După ce te-ai decis la care salon vrei să mergi, rezervi locul pe scaunul stilistului și continui cu completarea datelor până la confirmare.

● Succes! Ai făcut prima ta programare online.

 

De ce să te programezi online

 

Scapi de zeci de telefoane date către saloane pentru a obține un loc exact când ai nevoie. Dacă nu mai poți ajunge la o programare din orice motiv, o poți anula la fel de simplu din aplicație, fără niciun cost. 

 

Probabil ești deja obișnuit să mergi la câteva saloane de ceva timp, însă știi și tu că uneori nu coincid programele voastre. Așa că prin Stailer poți descoperi zeci de alte saloane din oraș. Cine știe, poate îți găsești noi stiliști care chiar să te dea pe spate cu serviciile lor. Oricând este loc de mai bine, nu-i așa?

 

Un alt motiv pentru care vei dori să te programezi astfel este că nu mai depinzi nici de programul de deschidere al saloanelor. Dacă noaptea ți-ai dat seama că a doua zi trebuie să arăți de nota 10 pentru o anumită ocazie, te poți programa, iar a doua zi stilistul va vedea în agenda sa locul ocupat și te va aștepta. 

 

Pe Stailer găsești saloane din 33 de orașe și cât de curând se va extinde. În fiecare zi se alătură noi saloane, așa că de opțiuni dintre care să alegi nu duci lipsă, numărul lor depășind în prezent peste 1000. Economisește și tu timp și energie cu Stailer. Descoperă de pe stailer.ro mai multe informații sau scrie la [email protected].

Vizualizări: 1,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: