Social

Angajare la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea postului vacant unic, corespunzător funcţiei contractuale de conducere de Director adjunct (tehnic-administrativ).

Concursul se va desfăşura la sediul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu și va consta în proba scrisă, programată la data de 05 septembrie 2023, ora 10:30, și proba de interviu, la o dată ce va fi comunicată odată cu rezultatele probei scrise, în termenul legal de maximum 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Condiţiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească participanții la concurs sunt: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în  domeniul științelor inginerești sau științelor juridice; studii universitare de master absolvite în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției sau cu diplomă echivalentă și să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției de minimum 7 ani.

Dosarele de concurs se depun la sediul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, Compartimentul salarizare, resurse umane până în data de 25 august 2023, ora 14:00.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, Compartimentul resurse umane, salarizare, telefon 0736647428.

Vizualizări: 832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: