Actualitate

Adrian Dăianu demontează o tentativă de manipulare a unor pseudo-jurnaliști

O toxină de știre a apărut ieri într-un screm de site, știre ce voia să transmită cititorilor că societatea Edilitara a achiziționat un uscător de păr cu 22 milioane!!! Jurnalizdul sau jurnalizda se arătă chiar siderat/ă și nu înțelegea, de ce este atât de scump și la ce folosește Edilitara uscătorul de păr...

În realitate este vorba de 22 milioane, sumă ce a fost dată pe 8 uscătoare de păr(nu pe unul), uscătoare care au fost instalate la bazinul de înot. Bazinul de înot este administrat de Edilitara, ceea ce manipulatorii au omis să spună. Dacă avea minim un neuron funcțional, jurnalizda realiza că la acel bazin merg zilnic zeci de copii (fete și băieți) care nu pot ieși în frig cu părul ud. Nu de alta, dar iarna nu-i ca vara! 

Atașez mai jos, reacția directorului Edilitara, Adrian Dăianu:

"Din păcate zi de zi găsim oameni care își fac treaba doar pe jumătate sau superficial. Și din când în când, mai întâlnim la case cu pretenții lipsa de profesionalism sau chiar reaua intenție, cum e cazul următor: pe scurt, pentru bazinul de înot al municipiului am cumpărat 8 uscătoare de păr profesionale, care sa fie utilizate de cetățenii care ne trec pragul, înainte de a pleca acasă. Calitate foarte bună, montaj asigurat de colegii noștri de la serviciul electric, toate bune până aici.

Numai că, pentru că unora le place minciuna prin omisiune sau sunt departe de ce înseamnă să-și facă meseria cu profesionalism, a apărut în spațiul public "știrea" că Edilitara a cumpărat în luna august un (unul) uscător de păr "la un preț incredibil".

Ba dimpotrivă, este incredibil că jurnalistul nostru a omis să informeze corect opinia publică de faptul că de suma de 2279 lei s-au cumpărat nu unul, ci 8 (opt) uscătoare. Și la fel de incredibil cred că ar fi să vedem o argumentație decentă (dacă se poate) pentru care uscatoarele de păr la un bazin de înot sunt considerate de jurnalistul nostru a fi "inutile". 

Și ca să închei într-o notă optimistă, mai spun doar că prețul unitar de achiziție al uscatoarele de păr cumpărate de Edilitara, este chiar mai mic decât cel dat exemplu de jurnalistul nostru, deci achizițiile se fac pe bune, nu aruncăm cu banii pe fereastră", a postat Adrian Dăianu pe pagina de Facebook. 

Dacă "trompetele" au impresia că gorjenii sunt bătuți cu "uscătoarele în cap", se înșeală amarnic. Manipulări de genul prind doar la cei din lotul care acum trei ani scriau după dictare, "gorjul votează alde", cu litere mici! Ălora le puteți spune și că...la Bolboși s-au plătit "țânșpe" miliarde pentru un taraf și un lăutar, care de fapt sunt 7 tarafuri și 8 lăutari. Ups! 

Apropo, la voi acolo pe plantație pare că "bossul" a lansat o competiție pe prostie. Bonificațiile vin în funcție de numărul de inepții ejaculate neuronal?! 

 

Vizualizări: 5,112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: