Social

Adolescentă dispărută, căutată de poliție!

Familia unei minore de 17 ani din comuna Căpreni a alertat poliția pentru a căuta după ce aceasta a plecat de acasă și nu s-a mai întors. 

Tatăl tinerei Udrea Lucia Maria, minora în vârstă de 17 ani, anunțat poliția rurală din Stoina despre dispariție, polițiștii făcând demersurile necesare pentru a o găsi.

„La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați de un bărbat din comuna Căpreni, despre faptul că la data de 27 mai a.c., fiica sa Udrea Lucia Maria, de 17 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și până în prezent nu a mai revenit. 

Semnalmente: înălțime 1,70-1,75, constituția atletică, greutate 90 kg, păr lung, vopsit negru, față rotundă, aspect îngrijit.

La momentul plecării, minora purta o pereche de pantaloni de trening de culoare negru, bluză de trening de culoare albastru, iar în picioare purta o pereche de papuci de cauciuc de culoare albastru", a transmis IPJ Gorj. 

Cei care au informații utile care să conducă la găsirea tinerei sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Vizualizări: 993

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: