Actualitate

Acord cadru pe un an pentru transportul minerilor din județul vecin 

CE Oltenia a inițiat demersurile în vederea încheierii unui acord cadru pentru servicii de transport salariați de la domiciliu la locul de muncă și retur pentru Cariera Husnicioara, din județul Mehedinți. Contractul vizează o perioadă de 12 luni. Asta ar putea însemna că nu se închide cariera la finalul anului, cum se aude.

Valoarea totală estimată de CE Oltenia pentru aceste servicii se ridică la 871.585 lei. ”Prin contractarea acestor tipuri de servicii se va asigura transportul salariatilor Carierei Husnicioara, de la domiciliu la locul de muncă și retur, în condiţii de siguranţă şi confort, cu respectarea unui program de transport care se pliază pe programul de lucru al salariaţilor”, scrie în anunțul de achiziție.

Operatorul va fi desemnat în baza unei licitații deschise, la care termenul limită pentru transmiterea ofertelor este 12 mai, ora 15.00. Ofertele vor fi deschise în aceeași zi. 

Compania energetică a alocat în luna martie un buget de circa 212 mii lei pentru transportul minerilor carierei mehedințene pentru o perioadă de 3 luni.

 

 

Vizualizări: 594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: