Eveniment

Accident mortal la Bâlteni

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost solicitat marți să intervină la un accident grav care a avut loc la Bîlteni, în județul Gorj.

Un autotren și un autoturism au fost implicate în evenimentul rutier, în care a murit o femeie.

Potrivit unor martori oculari, femeia decedată are 74 de ani. Șoferul autotrenului nu a fost rănit.

actualizare: “La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Detașamentelor de Pompieri Tg-Jiu și Motru cu 2 Ambulanțe SMURD și o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, precum și doua ambulante SAJ Gorj”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Aceștia au constatat că, în urma accidentului au rezultat doua victime, dintre care una era decedată. Șoferului autoturismului i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la spital pentru investigații amănunțite.

actualizare 1: Polițiștii au stabilit că un bărbat de 47 de ani, din comuna Bălești, în timp ce se deplasa din direcția Rovinari în direcția Turceni, s-ar fi angajat în depășirea unui autoturism, moment în care ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor marca și semiremorca, condus de un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care circula din sens opus, după care ar fi ricoșat într-un cap de pod.

 

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea conducătorului autoturismului, de 47 de ani, dar și decesul pasagerului autoturismului, o femeie, de 69 de ani, din comuna Bălești.

 

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-le recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, a comunicat IPJ Gorj. 

 

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 21,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: