Eveniment

Accident la Vișina, circulație blocată

Un accident rutier în care a fost implicat un autotren a avut loc în urmă cu puțin timp în Gorj, la Vișina. Autotrenul este răsturnat pe partea carosabilă.

“La fața locului intervine Garda de Intervenție Bumbești Jiu B-Jiu cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, precum și Serviciul de Ambulanță Județean cu 3 ambulanțe.

Primele echipaje ajunse la fața locului au constatat că, în urma impactului, au rezultat 2 victime care nu sunt încarcerate”, a trans.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 66 Târgu Jiu-Petroșani, la kilometrul 94+600 de metri, în afara localității Bumbești-Jiu, județul Gorj, un autotren încărcat cu ciment s-a răsturnat pe suprafața de rulare, eveniment soldat cu rănirea a două persoane, ce sunt evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri de mers pentru aproximativ 45-60 de minute.

actualizare: Victimele sunt un bărbat în vârstă de 65 de ani și o femeie în vârstă de 55 de ani. Ambele victime sunt constiente. Bărbatul a fost transportat la UPU Tg-Jiu și femeia la spitalul Bumbesti-Jiu.

actualizare, ora 11.25: Circulația rutieră în zonă a fost reluată, pe un sens de mers, fiind dirijată de agenții de poliție.

 

Vizualizări: 5,732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: