Eveniment

Accident la Plopșoru. Zece persoane implicate!

Un accident rutier a avut loc pe DN 66, în comuna Plopșoru, sat Olari. În eveniment au fost implicate un autotren și patru autoturisme. 

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni și Punctul de Lucru Rovinari cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, precum și trei echipaje din cadrul SJA Gorj.

Echipajele ajunse la fața locului au evaluat medical toate cele zece persoane implicate în eveniment, dintre acestea două persoane (o femeie în vârsta de 44 de ani și un bărbat în vârsta de 70 de ani) fiind transportate la UPU Târgu Jiu, pentru investigații medicale amănunțite, a comunicat ISU Gorj.

actualizare: IPJ a venit cu o comunicare oficială: "La data de 6 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul ca pe raza satului Olari, s-ar fi produs un eveniment rutier, soldat cu victime. 


Din cercetările efectuate, s-a stabilit ca un bărbat, de 31 de ani, din comuna Bâlteni, în timp ce conducea un autovehiculul pe DN 66 Olari, ar fi efectuat o manevră de depășire a unui alt autovehicul, condus de o tânără, de 24 de ani, din municipiul București.


În momentul pătrunderii pe contrasens, bărbatul a intrat în coliziune cu un autotren, condus de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Stejari, precum și cu alte două autovehicule. 


În urma impactului, au rezultat două victime, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.


Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 


Totodată, din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul ca bărbatul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule. 


În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere".

Vizualizări: 2,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: