Eveniment

Accident grav la Bălești

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp la Bălești, în județul Gorj. Din primele informații, o mașină s-a răsturnat. Mai multe ambulanțe și un echipaj de descarcerare au ajuns la fața locului.

"În urmă cu puțin timp am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Bălești, în care a fost implicat un autovehicul care a lovit indicatorul din beton care indica intrarea in municipiul Tg-Jiu", a transmis ISU Gorj.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu si doua echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime.

Este vorba despre doi bărbați si o femeie care au primit primul ajutor calificat la fata locului, iar ulterior au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Tg-Jiu. 

Două dintre victime erau in stare de semiconștientă iar una constienta.

actualizare: Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj a anunţat că şoferul autoturismului implicat are 24 de ani.

"Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani, din comuna Băleşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, din direcţia Târgu-Jiu-Motru, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un monument de piatră, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă la intersecţia localităţii Slobozia cu DN 67. (...) În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", precizează IPJ Gorj.

Vizualizări: 5,680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: