Eveniment

Accident foarte grav, șapte răniți în stop cardio-respirator. update: Au murit!

Un accident grav a avut loc, marți dimineață, în județul Iași, fiind implicate o ambulanță, un camion și o autoutilitară. Dintre cele nouă victime, șapte se află în stop cardio-respirator.

În ambulanță se afla o femeie însărcinată, care nu a suferit leziuni în urma accidentului. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir.

actualizare: Şapte persoane au murit în urma unui accident în care au fost implicate un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism. produs marţi pe DN 28 Iaşi-Târgu Frumos.

 
Conform ISU Iaşi, cele şapte persoane găsite în stop cardio-respurator au fost declarate decedate. În ambulanță se afla o femeie însărcinată care a fost transportată în stare stabilă la spital.

 
Victimele, cu vârste între 30 și 55 de ani, erau lucrători care mergeau la muncă. Deocamdată nu se cunoaște cauza care a produs tragedia. Polițiștii fac cerectări la fața locului.

actualizare 1: Un camion a fost scăpat de sub control într-o curbă, a lovit puternic o ambulanță, după care s-a răsucit în drum și a intrat într-un microbuz în care se aflau șase oameni.

În urma impactului au rezultat cel puțin zece victime, dintre care șapte au murit.

Toți cei șase oameni din microbuz, o echipă de muncitori în construcții care mergeau să onoreze un contract într-o localitate apropiată, au murit. De asemenea, a mai murit șoferul camionului.

actualizare 2: Femeia din ambulanță, în vârstă de 24 de ani, a fost transportată la Maternitatea "Elena Doamna" unde a născut un băiat de 2.700 de grame.

„A fost o naștere naturală, un băiat de 2.700 grame, scor Apgar 9-10”, a precizat pentru ziaruldeiasi.ro dr. Răzvan Socolov, de la Maternitatea Elena Doamna.

„Este o pacientă la prima naștere, de 37 de săptămâni. A ajuns la noi din cauza faptului că este și cu infecție Covid, cu naștere declanșată, cu membranele rupte”, a precizat dr. Răzvan Socolov.

Întâi a fost transportată la "Cuza-Vodă", dar pentru că testul Covid i-a ieșit pozitiv, a fost transferată la "Elena Doamna".

 

Vizualizări: 6,567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: