Eveniment

Accident cumplit în Pasajul Unirii: Un mort și 22 de răniți 

Un autocar cu 47 de pasageri a rupt limitatorul de înălțime și a fost grav avariat la intrarea în Pasajul Unirii. Mai multe  persoane au fost grav rănite: două dintre ele sunt în stare foarte gravă, iar una din persoanele grav rănite a murit la scurt timp după accident. 

Autocarul transporta turiși străini, cetățeni greci.  „Astăzi, 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație la intrare în Pasajul Unirii, sensul de deplasare dinspre Bd. Tineretului către Piața Universității. Din primele date, conducătorul unui autocar a acroșat poarta de gabarit a Pasajului Unirii. În urma evenimentului au fost rănite mai multe persoane. La acest moment, traficul rutier este restricționat în zona producerii accidentului de circulație”, transmite Brigada Rutieră.

Raed Arafat, șeful DSU a informat că o persoană a decedat: „22 de persoane au fost transportate la spitale. Din păcate o persoane a murit”. Doi din cei patru pasageri duși la spital sunt în stare de inconștiență. Ceilalți pasageri din autocar - unii cu răni ușoare, alții cu atacuri de panică - au fost preluați de către echipajele de salvare. 

Se pare că șoferul mergea pe prima bandă și în momentul în care a vrut să treacă prin pasaj a lovit limitatorul de înălțime. Din primele informații rezultă că șoferul conducea cu aproximativ 40-50 km/ oră. 

Vizualizări: 855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: