Social

A treia grădiniță construită în comuna Bălești

O grădiniță cu program prelungit va fi construită în comuna Bălești, satul Cornești, dar și o creșă în satul Bălești. Pentru ambele investiții, primarul Mădălin Ungureanu face demersuri ca să obțină finanțare europeană.

Grădinița cu program prelungit va funcționa în clădirea unde este acum grădinița cu program normal din Cornești. ”Vrem să facem o grădiniță cu program prelungit, cea de-a treia din comună, pentru că mai avem astfel de unități pentru preșcolari la Ceauru și Bălești. Actuala grădiniță nu arată foarte bine, pentru că este și foarte veche”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul din Bălești.

Investiția este estimată la aproximativ 200.000 de euro

La Bălești va fi construită și o creșă, într-o școală închisă de mulți ani. ”Vream să schimbăm destinația acestei școli vechi din Bălești, care nu mai funcționează de mai bine de zece ani, în creșă. Nu avem așa ceva în comună și ne-am gândit să venim în sprijinul părinților”, a mai spus primarul din Bălești.

Dacă nu vor obține finanțare europeană pentru cele două proiecte, Primăria Bălești va depune proiectele la Compania Națională de Investiții.

Vizualizări: 1,387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: