Eveniment

A trecut cu mașina prin gard

Un tânăr din Târgu Cărbunești, județul Gorj, s-a urcat luni atât de beat la volan, încât a trecut cu mașina printr-un gard, oprind în curtea unei gospodării din localitate.

“Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 25 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lalelelor din orașul Târgu Cărbunești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu autoturismul printr-un gard confecționat din plasă bordurată, ajungând în curtea imobilului deținut de apelantă”, a transmis IPJ Gorj.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o concentrație de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 1,537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: