Ultima oră

A primit 23.000 de euro ca să intervină la un procuror DIICOT

Un bărbat a fost reţinut de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, fiind acuzat că a cerut şi a primit 23.000 de euro pentru a interveni la un procuror DIICOT în vederea unei soluţii de clasare într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism.

„În perioada de 14 – 16 aprilie 2024, inculpatul M.B.M., beneficiind de ajutorul celuilalt inculpat, ar fi pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 23.000 euro pentru a-şi trafica o presupusă influenţă pe care ar fi lăsat să se creadă că ar avea-o asupra unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. şi că-l va determina pe acesta să dispună o soluţie de clasare într-un dosar în care martorul era cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism. În contextul menţionat mai sus, la data de 18 aprilie 2024, inculpatul M.B.M. ar fi primit de la martor suma de 23.000 euro, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, au transmis procurorii DNA Iași.

Bărbatul prins în flagrant a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Tribunalului Iaşi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vizualizări: 809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: