Eveniment

A picat testul RAR. "La urma urmei, presta servicii mortale"

O mașină de servicii funerare din Vaslui a fost dusă la Registrul Auto Român pentru redobândirea certificatului de înmatriculare.

Inspectorii RAR au relatat pe pagina de socializare ce au găsit sub caroserie: "Colegii de la RAR Vaslui au avut o strângere de inimă când au văzut specificul vehiculului care a venit pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, dar abia ceea ce au constatat sub caroserie i-a îngrozit.

Atragem atenția că repararea pragurilor cu spumă și carton nu face parte din metodele acceptate de normele legale în vigoare și nici nu poate oferi garanția că mașina este sigură pentru a fi condusă pe drumurile publice.

P.S. Nu o să ne convingeți că șoferul a trecut accidental peste un tub cu spumă, aflat într-o cutie de carton, iar vehiculul a fost respins."

Comentariile la postare au fost ca de obicei pline de umor: "Ce lume, nici pe ultimul drum nu te simți în siguranță", "La urma urmei, presta servicii mortale", "Oricum … este ultimul drum!", "Viața cui o pune în pericol? Pasagerii ei de obicei nu sunt asa pretențioși!".

Vizualizări: 3,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: