Social

A nins la munte

A nins noaptea trecută la Rânca, în județul Gorj. Pe Transalpina, stratul de zăpadă măsoară aproximativ trei centimentri. Sectorul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului este închis, temporar, circulației publice.

Pentru zilele următoare, la munte sunt așteptate temperaturi sub minus 3 grade Celsius, dar și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Meteorologii au emis o informare meteo, valabilă pentru tot weekendul, de vreme deosebit de rece, precipitații moderate cantitativ, predominant ninsori la munte și intensificări temporare ale vântului.

Conform acesteia, la munte, în special în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1.500 metri, vor predomina ninsorile și pe alocuri se va depune strat de zăpadă.

De asemenea, temporar vântul va prezenta intensificări în vestul Carpaților Meridionali, în sudul Banatului și pe litoral, cu viteze de peste 60-70 km/h, iar local și în regiunile sud-estice, sudice și în restul zonei montane, unde rafalele vor fi în general de 45-60 km/h.

Vizualizări: 853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: