Eveniment

A făcut accident în timp ce urmărea un șofer

O autospecială a IPJ Buzău a fost implicată, vineri seară, într-un accident rutier produs pe DJ 203A, în localitatea Valea Râmnicului din judeţul Buzău, în timp ce urmărea un şofer care nu oprise la semnal. Şoferul urmărit nu are permis, iar maşina avea numere de înmatriculare false.

Potrivit IPJ Buzău, în timp ce un echipaj de poliţie desfăşura activităţi de supraveghere şi control al traficului pe DJ 203 P, a făcut semn să oprească unui autoturism dat în consemn pentru că a alimentat cu combustibil la o staţie din Râmnicu Sărat şi nu a achitat, însă şoferul nu a oprit.

Ca urmare, s-a pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. 

Autoturismul urmărit, condus de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Galaţi, a ieşit în afara carosabilului, a surprins şi accidentat un pieton, a lovit un gard şi un stâlp de electricitate. 

În timpul deplasării, conducătorul autospecialei de poliţie, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi intrat în coliziune cu un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate. 

În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale - şoferul autospecialei de poliţie şi pietonul, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Valea Râmnicului, fiind preluate de ambulanţă şi transportate la spital.

Din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că şoferul de 27 de ani nu deţine permis de conducere, maşina pe care o conducea era neînmatriculată şi avea numere false.

 

Tânărul de 27 de ani a fost transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice, urmând sa fie transportat la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale. 

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Vizualizări: 7,109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: