Social

A dezafiliat fosta campioană a României și juniorii de la Pandurii

Fosta campioană a României, Astra Giurgiu, a fost dezafiliată de Federația Română de Fotbal, odată cu echipele de juniori ale clubului Pandurii.

Comitetul Executiv al FRF a decis să dezafilieze pe Astra Giurgiu. La fel ca și Pandurii anul trecut, echipa patronată de Ioan Nicolae a abandonat campionatul din Liga 3. „Având în vedere faptul că FIFA ne-a impus sancțiunea interdicției de înregistra transfera jucători, clubul a ajuns în situația de a nu-și putea constitui lotul. Ne aflăm în situația ingrată de a nu putea ieși din acest impas, deși nu datorăm sumele reclamate. Nu putem scăpa de sancțiunea impusă abuziv de FIFA și suntem în situația de a nu avea un lot complet de jucători. În acest condiții ne vedem nevoiți să solicităm retragerea din Campionatul Național Liga a 3-a“, s-a arătat în cererea giurgiuvenilor, trimisă pe adresa FRF.

FRF a aprobat și dezafilierea a formațiilor de juniori, ACS Elite și Pandurii Târgu Jiu. 

Pandurii Târgu Jiu, echipa de seniori, a fost recent dezafiliată de AJF Gorj, echipele de juniori republicani, retrase de cei de la Pandurii din campionate în 2022 fiind afiliate la FRF.

Vizualizări: 1,008

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: