Eveniment

A dat foc unei mașini pentru că era beat

Un bărbat din Motru va merge pentru trei ani la pușcărie, după ce a dat foc unei mașini fără motiv. Fapta s-a întâmplat la Caransebeș, în octombrie 2019, sentința fiind pronunțată zilele trecute.

Motreanul, beat fiind, s-a urcat într-un Ford cu numere de Bulgaria, care nu avea acumulator auto, fiind lăsat într-o parcare. Din cercetări a rezultat că suspectul băuse patru litri de bere la un bar situat în centrul orașului, după care a plecat pe jos, spre gară. 

La un moment dat, a observat că pe marginea străzii se afla parcat un autoturism. A deschis portiera dreapta față a autoturismului, care nu era încuiată, si a pătruns în interior, așezându-se pe scaun.

A observat că pe bancheta din spate a autoturismului se află o geacă de culoare maro, pe care a luat-o și a îmbrăcat-o, precum și un sac în care se aflau haine. A rămas pe scaunul din partea dreaptă fața a autoturismului și a fumat parțial o țigară, iar după aceea a aruncat chiștocul rămas aprins pe bancheta din spate a autoturismului cu intenția de a incendia mașina.

Ulterior a ieșit din autovehicul, luând sacul cu haine, pe care l-a pierdut în drum spre gară. Beat fiind, a dormit în gară până când l-a trezis un polițist.

Paguba a fost estimată la șapte mii de lei. Gorjeanul a fost condamnat la 2 ani și 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Mai avea însă o pedeapsă cu suspendare din urmă, astfel că în total va executa 3 ani și 2 luni închisoare, în regim de detenție.

Sentința Judecătoriei Caransebeș din 13 decembrie nu este definitivă.

Vizualizări: 1,694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: