Eveniment

A dat cu mașina peste un copil și a plecat

O fată de 8 ani, din orașul Bumbești-Jiu, a ajuns la spital după ce a fost lovită de un șofer de 35 de ani cu mașina.

„În după-amiaza zilei de 12 aprilie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați de către un reprezentant al Spitalului Orășenesc Bumbești Jiu cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 37 de ani, din localitate, s-a prezentat la unitatea medicală împreună cu fiica sa minoră care a fost victima unui accident rutier.

În urma deplasării echipajului de poliție la fața locului, s-a constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Parângului din orașul Bumbești Jiu, la intersecția cu strada Gării a efectuat manevra de virare la dreapta, acroșând-o pe minora în vârstă de 8 ani, care se angajase în traversarea străzii. În urma accidentului a rezultat rănirea minorei, care a fost preluată de mama sa și transportată la spital.

Conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat de polițiști în curtea spitalului din orașul Bumbești Jiu. Acesta deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice” a comunicat IPJ Gorj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

 

Vizualizări: 1,204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: