Social

Când va fi gata noul sediu al primăriei Cîlnic

Primăria Câlnic se va muta în casă nouă. Acest lucru se va întâmpla în aproximativ doi ani, atunci când va fi gata noua primărie realizată prin Compania Națională de Investiții. 

În prezent funcționarii din comuna Câlnic își desfășoară activitatea într-o clădire cu o vechime de peste 8 decenii. 

Trecerea anilor a început să-și pună amprenta pe această clădire și au apărut probleme. Așa se face că autoritățile locale au decis că este timpul pentru construirea unui nou sediu de primărie. ”Clădirea în care funcționează primăria este de peste 80 de ani. Noi am realizat un proiect și l-am depus la Compania Națională de Investiții pentru realizarea unui nou sediu, dar și dotarea acestuia. Deja am predat amplasamentul Companiei Naționale de Investiții pentru începerea lucrărilor. Valoarea totală a investiției este de aproximativ 1.000.000 de euro și termenul pentru executarea lucrărilor este de doi ani”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul din Câlnic.

Noul sediu al primăriei va fi în spatele actualei clădiri, chiar lângă Centrul de Informare Turistică. În momentul în care investiția va fi finalizată, iar funcționarii se vor muta în casă nouă, vechea primărie va fi demolată în locul ei va fi amenajat un parc.

Vizualizări: 1,450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: